Evy van Kempen Foundation

Deze foundation zet zich in voor ouders die door de ziekte van hun kind in financiële nood zijn gekomen. IBAN: NL52 RABO 0140040056 te Udenhout

Evy van Kempen Foundation Charity Event in Schijndel

augustus 6th, 2014 by Evy

Sport & Muzikaal evenement voor Evy van Kempen Foundation

Op zaterdag 23 augustus wordt er voor de eerste keer op het Boschwegse plein te Schijndel een sport en muzikaal evenement georganiseerd voor de Evy van Kempen Foundation. Deze foundation zet zich in voor ouders die door ziekte van hun kind in financiële nood zijn gekomen.

Het is voor Evy altijd zwaar geweest dat door haar ziekte haar ouders in financiële problemen gekomen zijn en toen aan haar gevraagd werd wat haar hartenwens was, vroeg zij tegen alle verwachting in niet om gezond te zijn. Haar hartenwens was om een stichting op te richten om ouders in een vergelijkbare positie als de hare te helpen. “Ouders hebben al genoeg zorgen als hun kind ernstig ziek is, zij horen bij hun kind te zijn en zich verder geen zorgen hoeven te maken over de financiën” aldus Evy van Kempen.

Marlies van den Dungen, Rosanne van Esch en Marieke van den Dungen (Pixy Uniq) hoorden van de foundation van Leroy Venrooij en Pim Sittrop (AiKi Sports) en waren geraakt door het verhaal. De heren wilden via een sportactiviteit aandacht vragen en geld inzamelen voor de foundation en de dames besloten te helpen met de organisatie van een charity event geheel in het teken van de foundation. “Ik heb Evy mogen leren kennen en niet alleen wat zij allemaal mee heeft gemaakt raakt mij, maar ook de kracht en vechtlust die ze heeft en uitstraalt vind ik inspirerend” aldus Marieke van den Dungen.

Het evenement begint vroeg in de ochtend met een halve triatlon die de heren van AiKi Sports zullen gaan doen. Evy en een aantal leden van de Nederlandse Zwemselectie voor getransplanteerden zullen de 1,9km mee zwemmen. Voor de onderdelen fietsen en lopen kan iedereen zich inschrijven en zo een steentje bijdragen. ‘s Middags en ‘s avonds zal er vermaak voor jong en oud zijn op het Boschwegse plein te Schijndel, zoals onder andere live muziek en kindergrime. “We zijn alle partners en sponsoren enorm dankbaar die helpen dit evenement tot een succes te maken, zonder hen zou dit allen niet mogelijk zijn” aldus Rosanne van Esch.

Wij willen de organisatie van dit Charity Event alvast hartelijk bedanken voor het initiatief en inzet en wensen ze veel succes met de laatste voorbereidingen voor zaterdag 23 augustus!

De Evy van Kempen Foundation nodigt iedereen uit om mee te komen genieten van deze mooie dag!
Kijk voor het programma en meer informatie over dit event op: www.pixyuniq.nl/evy

Posted in Uncategorized

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.