Evy van Kempen Foundation

Deze foundation zet zich in voor ouders die door de ziekte van hun kind in financiële nood zijn gekomen. IBAN: NL52 RABO 0140040056 te Udenhout

Tonpraatavond voor de Evy van Kempen Foundation

december 1st, 2014 by Evy

Op 17 januari 2015 zal in ontmoetingscentrum ’t Plein de jaarlijkse tonpraatavond voor de Evy van Kempen Foundation gehouden worden.

De Evy van Kempen Foundation zet zich in voor ouders die door de ziekte van hun kind in financiële problemen gekomen zijn. Zo kan de foundation bijvoorbeeld de ouders (tijdelijk) ondersteunen bij het betalen van de vaste lasten, van hulpmiddelen en medicijnen die niet vergoed worden. Op deze manier kunnen de ouders in ieder geval bij hun zieke kind zijn en hoeven ze zich geen zorgen te maken over hun financiële situatie.

Wij zijn er trots op dat we dit jaar weer diverse mensen in Nederland hebben mogen en kunnen helpen. De Foundation krijgt steeds meer aanvragen tot financiële ondersteuning binnen en daarom doen wij een beroep op u, want we willen deze ouders niet in de kou laten staan. Als organisatie willen wij ook graag iets terug doen voor alle mensen die de Foundation een warm hart toedragen en organiseren daarvoor deze Tonpraatavond.

Kom en geniet van deze gezellige avond, voor slechts 10 euro per persoon. Hiermee helpt u een stukje mee om het leven  van de ouders van een ernstig ziek kind draaglijker te maken.

Wij presenteren op deze avond de tonpraters: Hans Eijkemans – Rob Scheepers – Erik Mulder – Jan Strik – Frans Bevers – Peter van der Maas onder de vrolijke klanken van NOGGUS.

 

Kaarten zijn vanaf nu te verkrijgen bij:

Ontmoetingscentrum ’t Plein – Tongerloplein 1, Udenhout

W.E.M. Electrotechnisch Bureau – Zeshoevenstraat 26, Udenhout

Loonbedrijf van den Heuvel – Biezenmortelsestraat 40, Biezenmortel

Of  te bestellen via info@evyvankempenfoundation.nl

 

Wij zien u graag terug op zaterdag 17 januari 2015 om 20.00 uur in ’t Plein!

Posted in Uncategorized

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.