Evy van Kempen Foundation

Deze foundation zet zich in voor ouders die door de ziekte van hun kind in financiële nood zijn gekomen. IBAN: NL52 RABO 0140040056 te Udenhout

Gezin uit de was geholpen!

juni 11th, 2015 by Evy

De Foundation heeft een chronisch zieke moeder, die zelf moeder is van een kindje met een auto immuunziekte, met een financiële bijdrage mogen ondersteunen. De wasmachine van het gezin ging stuk en beschikte niet over voldoende financiële middelen om een andere machine te kopen. De moeder diende een aanvraag in bij de gemeente voor extra ondersteuning, daar het mede door haar ziekte ondoenlijk was om de was met de hand te gaan doen. Helaas werd de aanvraag door de gemeente afgewezen… Gelukkig liet de medisch maatschappelijk werker van het AMC het hier niet bij zitten en diende een aanvraag in voor het gezin bij de Evy van Kempen Foundation, waardoor we deze mevrouw hebben kunnen helpen met een bijdrage voor haar wasmachine.

We zijn blij dat de Foundation steeds meer bekendheid krijgt bij de ziekenhuizen in Nederland, waardoor we meer ouders en kinderen kunnen helpen! Dus kun je ons niet helpen met een financiële bijdrage, help ons dan alstublieft om onze naam verder te verspreiden!

Heel erg bedankt!

Posted in Uncategorized

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.