Evy van Kempen Foundation

Deze foundation zet zich in voor ouders die door de ziekte van hun kind in financiële nood zijn gekomen. IBAN: NL52 RABO 0140040056 te Udenhout

Charity Gala door de A-Academy

november 10th, 2015 by Evy

flyer-CD2015-V42

A–Academy nodigt je uit voor haar vierde Charity Gala. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Evy van Kempen foundation

Behalve dat je op deze avond oud-studenten en prominenten uit het bedrijfsleven ontmoet, steunt je met je aanwezigheid de Evy van Kempen foundation. Zij zet zich in voor ouders die door de ziekte van hun kind in financiële problemen gekomen zijn. Zo kan de foundation bijvoorbeeld de ouders (tijdelijk) ondersteunen bij het betalen van de vaste lasten, van hulpmiddelen en medicijnen die niet vergoed worden. Op deze manier kunnen de ouders in ieder geval bij hun zieke kind zijn, en hoeven ze zich geen zorgen te maken over hun financiële situatie. Tevens zet de Foundation zich in om orgaan- en weefseldonatie te promoten en om donoren te werven, Evy geeft hier ook regelmatig voorlichtingen over.

Deze foundation help je al voor een klein bedrag van €125,- per stoel. Kom je met vijf personen? Dan krijg je zelfs één stoel gratis. Kortom een bijzondere manier om samen met familie, vrienden of zakenrelaties dit goede doel te steunen. Klik hier om in te schrijven voor het gala. Inschrijven is mogelijk t/m 31 november 2015.

Het Charity Gala vindt plaats op donderdag 3 december 2015 van 18:00 -22:00 uur in restaurant de ‘Mensa’ van het Koning Willem I College. Studenten van de Middelbare Horeca School zullen je verrassen met hun culinaire kwaliteiten.

We hopen je te mogen ontvangen op deze unieke avond. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met de A-Academy: info@a-academy.nl

Posted in Uncategorized

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.