Evy van Kempen Foundation

Deze foundation zet zich in voor ouders die door de ziekte van hun kind in financiële nood zijn gekomen. IBAN: NL52 RABO 0140040056 te Udenhout

Ondersteuning voor gezin

augustus 5th, 2015 by Evy

Ditmaal hebben we een gezin mogen ondersteunen waarvan één van de kinderen leukemie heeft en een beenmergtransplantatie nodig heeft. Doordat het kindje minimaal 3 maanden in het ziekenhuis moet blijven en de ouders afgelopen jaar erg veel bij hun kindje in het ziekenhuis zijn geweest zijn de inkomsten drastisch gedaald. Zo erg zelfs, dat toen hun dochtertje op de IC te recht kwam, de ouders niet voldoende financiën hadden om op en neer naar het ziekenhuis te rijden.

Omdat wij vinden dat alle ouders het recht hebben om bij hun zieke kind te kunnen zijn en alle kinderen hun ouders nodig hebben, hebben wij de ouders een financiële ondersteuning gegeven zodat ze bij hun dochtertje kunnen zijn.

Posted in Uncategorized

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.