Evy van Kempen Foundation

Deze foundation zet zich in voor ouders die door de ziekte van hun kind in financiële nood zijn gekomen. IBAN: NL52 RABO 0140040056 te Udenhout

Kaarten voor de tonpraatavond verkrijgbaar!

december 5th, 2015 by Evy

Op 16 januari 2016 zal in ontmoetingscentrum ’t Plein de jaarlijkse tonpraatavond voor de Evy van Kempen Foundation gehouden worden.

Wij zijn er trots op dat we dit jaar weer diverse gezinnen in Nederland hebben mogen en kunnen helpen. De Foundation krijgt steeds meer aanvragen tot financiële ondersteuning binnen en daarom doen wij een beroep op u, want we willen deze ouders niet in de kou laten staan. Als organisatie willen wij ook graag iets terug doen voor alle mensen die de Foundation een warm hart toedragen en organiseren daarvoor deze Tonpraatavond.

Tijdens deze avond zullen er optredens zijn van o.a. Kitty Goverde, Christel van den Dungen. Rob van Elst, Koop Drost, Iveke van Erven, Ludo van Vliet en entertainment van Wai.

Kom en geniet van deze gezellige avond, voor slechts 10 euro per persoon. Hiermee helpt u een stukje mee om het leven  van de ouders van een ernstig ziek kind draaglijker te maken.

 

Kaarten zijn vanaf nu te verkrijgen bij:

Ontmoetingscentrum ’t Plein – Tongerloplein 1, Udenhout

W.E.M. Electrotechnisch Bureau – Zeshoevenstraat 26, Udenhout

Loonbedrijf van den Heuvel – Biezenmortelsestraat 40, Biezenmortel

Of  te bestellen via info@evyvankempenfoundation.nl

 Wij zien u graag terug op zaterdag 16 januari 2016 om 20.00 uur in ’t Plein te Udenhout!

Posted in Uncategorized

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.