Evy van Kempen Foundation

Deze foundation zet zich in voor ouders die door de ziekte van hun kind in financiële nood zijn gekomen. IBAN: NL52 RABO 0140040056 te Udenhout

Opbrengst Tonpraten!

januari 23rd, 2016 by Evy

Vorige week zaterdag, 16 januari, hebben we een ongelooflijk mooie avond gehad! We willen alle tonpraters bedanken voor de leuke optredens en het publiek voor jullie aanwezigheid! Dankzij jullie hebben we een mooi bedrag van €1327,55 opgehaald voor de Evy van Kempen Foundation. Met dit bedrag zullen we weer een gezin ondersteunen die het heel hard kan gebruiken. Dank jullie wel!

Noteer 14 januari 2017 alvast in uw agenda, want dan is de 10e editie van het tonpraten voor het goede doel! Op dit jubileum zijn er optredens van o.a. Rob Scheepers (Sterksel), Rien Bekkers, Frans Bevers, Jorlan Manders, Jasper van Gerwen en Arian Compen.

Posted in Uncategorized

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.