Evy van Kempen Foundation

Deze foundation zet zich in voor ouders die door de ziekte van hun kind in financiële nood zijn gekomen. IBAN: NL52 RABO 0140040056 te Udenhout

Te Voet Te Veld voor Evy van Kempen Foundation

november 11th, 2017 by Evy

Elk jaar op de zondag tussen kerst en nieuw vindt de Winterwandeling Te Voet Te Veld (Helvoirt) plaats. Omdat er dit jaar geen zondag tussen de feestdagen valt is de wandeling nu op maandag 26 december (2e kerstdag). Als start- en finishplaats is gekozen voor gemeenschapshuis De Vorselaer in Biezenmortel. Starten kan tussen 12.00 en 13.30 uur. Er worden drie prachtige routes uitgezet met keuze uit 4, 9 of 12 km. Startgeld: t/m 17 jaar € 2,50, volwassenen € 5,- Er wordt gewandeld voor twee doelen, waarvan de organisaties raakvlakken hebben met Biezenmortel. Inge Hendriks heeft voor haar studie aan de Universiteit Maastricht (UM) stage gelopen in het West Gonja Hospital in Ghana. Vanuit UM is de MUSTANGH foundation door medische studenten opgericht en wordt geheel beheerd door deze vrijwilligers. Het andere doel is de Evy van Kempen Foundation. Evy van Kempen is woonachtig in Tilburg maar heeft het grootste van haar nu al indrukwekkend leven doorgebracht in Biezenmortel.

Wij willen onze dank uitspreken naar de vrijwilligers die dit evenement organiseren, we waarderen dit gebaar enorm!

En we willen u graag uitnodiginen om 2e kerstdag “Te Voet Te Veld” met ons mee te lopen. We hopen u bij de start in de Vorselaer te mogen begroeten!

 

Posted in Uncategorized

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.