Evy van Kempen Foundation

Deze foundation zet zich in voor ouders die door de ziekte van hun kind in financiële nood zijn gekomen. IBAN: NL52 RABO 0140040056 te Udenhout

Tonpraatavond brengt €2016,- op!

januari 15th, 2017 by Evy

Gisteren was de tonpraatavond voor de Evy van Kempen Foundation. Ondanks het slechte weer mochten we toch 180 gasten verwelkomen in ontmoetingscentrum ’t Plein. De avond werd geopend door Wim van Kempen, organisator van het evenement en bestuurslid van de Evy van Kempen Foundation. Na de mooie woorden van Prins Ton d’n Urste en het overhandigen van de Prinsenmedaille aan Wim en Evy, beet tonprater Jorlan Manders het spits af met een try out van zijn nieuwe buut ‘Tontje de Klusjesman’. De buut sloeg ontzettend goed aan en de sfeer zat er gelijk in. Daarna kwam Jasper van Gerwen als ‘Wilbert van Wijnhoven’ de trap af. Het uiterlijk van deze eeuwige vrijgezel en zijn verhaal over zijn jongerenreis naar Griekenland zorgden voor hard gelach in de zaal. Rien Bekkers was de laatste tonprater voor de pauze en trad op als ‘de Brillenmaker’. Met de zin ‘U ziet maar of u nu beter ziet en anders kunt u nog kijken’ sloot hij het eerste blok in stijl af. Het trio Back in Time zorgde voor een gezellige sfeer tijdens de pauze, en werden we met hun muziek meegenomen tot ver in het verleden.

A3 de Verlosser kwam het podium op om even uit te puffen. Even stoom afblazen, want wat hij eerder die avond had meegemaakt, dat mag ’n klein wondertje heten. Met zijn woordgrappen wist Arian Compen het publiek na de pauze weer helemaal in de stemming te krijgen. Daarna zorgde de ‘toptennisser’ in zijn veel te strakke outfit en met zijn geïmproviseerde interactie met publiek voor enorme hilariteit in de zaal zoals alleen Rob Scheepers (Sterksel) dat kan. Frans Bevers maakt de mooie avond af als ‘Ciske de Kastelijn’ en liet de zaal lachen met zijn grappige verhalen uit de kroeg.

Wij willen de tonpraters bedanken voor hun enorm goede optredens en donaties voor de Foundation, want een deel van hen treedt zelf Pro Deo op voor het goede doel. Ook willen wij ontmoetingscentrum ’t Plein bedanken voor de medewerking aan deze avond en Bakkerij Leo Geerts voor het sponsoren van de bedankjes voor de sprekers.
En natuurlijk willen we alle bezoekers en de mensen die voor dit evenement gedoneerd hebben hartelijk bedanken voor de komst naar Udenhout en voor de gulle giften. In totaal hebben wij €2016,48 opgehaald en hiermee kunnen wij weer enkele gezinnen helpen. Dank hiervoor!

Wij hopen dat jullie een mooie avond hebben gehad en we zien jullie volgend jaar op zaterdag 13 januari 2018 graag weer terug bij de volgende editie van dit evenement.

Posted in Uncategorized

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.