Evy van Kempen Foundation

Deze foundation zet zich in voor ouders die door de ziekte van hun kind in financiële nood zijn gekomen. IBAN: NL52 RABO 0140040056 te Udenhout

Wie Zijn Wij?

Het bestuur van De Evy van Kempen Foundation bestaat momenteel uit de volgende mensen:

Evy van Kempen – Voorzitter

Evy is geboren op 17 juli 1986, en in het dagelijks leven beleidsmedewerker bij Nierpatiënten Vereniging Nederland. Evy heeft door haar medische geschiedenis (kanker 2001, kunsthart 2002, donorhart 2003,dialyse 2008, donornier 2009) van dichtbij meegemaakt hoe het is als ouders tijdens de ziekte van hun kind in financiële problemen raken, en er geen instanties zijn om hierbij te helpen. Evy hoopt met de Evy van Kempen Foundation ouders te helpen, die met soortgelijke problemen kampen als haar ouders tijdens haar ziekte. “Ouders hebben al genoeg zorgen als hun kind ernstig ziek is, zij horen bij hun kind te kunnen zijn en zich verder geen zorgen hoeven te maken over de financiën” aldus Evy.

Wim van Kempen – Penningmeester

Wim is de vader van Evy, en tevens oprichter van de Evy van Kempen Foundation. Wim is kleine zelfstandige en heeft een electrotechnisch bureau in Udenhout genaamd W.E.M. Wim kwam er tijdens de ziekte van Evy achter dat het in Nederland op financieel gebied niet alles zo goed geregeld is als het lijkt. Doordat Wim en zijn vrouw 7 maanden bij Evy in het ziekenhuis waren, en ook Evy thuis moesten verzorgen in de twee jaar dat zij ziek was, waren er maar weinig inkomsten. Ook vielen zij buiten veel regelingen en werd hun schuld alleen maar groter. Omdat het een grote wens van Evy was om te zorgen dat andere ouders niet met dezelfde problemen te maken kregen, besloot Wim als verrassing voor Evy de Evy van Kempen Foundation op te richten.

Hans van den Heuvel – Secretaris

Hans is in het dagelijks leven eigenaar van Loonbedrijf van den Heuvel in Biezenmortel.  Hans leerde Wim kennen in de carnavalswereld  waar  ze jarenlang samen prins en adjudant zijn geweest.  Hans zijn dochter is een vriendin van Evy, en heeft Evy’s ziekte en de financiële problemen van haar familie van dichtbij meegemaakt. Samen met Evy en Wim, probeert hij de foundation groter en bekender te maken, en als belangrijkste doel natuurlijk zoveel mogelijk ouders helpen tijdens de ziekte van hun kind!